Blaturi de Bucatarie in Timisoara

In prezent, putem achizitiona blaturi de bucatarie intr-o paleta larga de materiale, culoi si modele, fiecare avand atat avantaje, cat si dezavantaje, pe langa aspectul si durabilitatea specifica fiecarui tip.

Blatul de bucatarie melaminat este unul dintre optiunile preferate, iar asta se datoreaza faptului ca isi merita banii si rezista multa vreme. Poate fi asortat cu podeaua, cu mobilierul sau cu alte decoratiuni, insa, in ciuda versatilitatii si accesibilitatii sale, trebuie ferit de zgarieturi, pentru ca nu poate fi reparat.

Blatul din placi ceramice este rezistent la temperaturi inalte, se intretine si e curata usor si se poate alege unul din multele modele, ale caror preturi variaza in functie de model, culoare, design si textura. Unul din dezavantajele acestui tip de blat este faptul ca se poate ciobi.

Blat de Bucatarie Moderna - NoviStudio timisoara

Daca se cauta un aspect rustic, natural si imbietor, atunci blatul de bucatarie din lemn este alegerea potrivita. Lemnul de esenta tare este tratat si lacuit si rezista bine, putand fi raschetat si tratat la intervale regulate de timp,insa trebuie ferit de apa si alte lichide.

Cantinele si restaurantele apeleaza in mod obisnuit, la blaturi din inox, care nu sunt afectate de calduri si care sunt foarte rezistente, insa aspectul lasa de dorit.

Un aspect cu adevarat elegant se poate obtine cu ajutorul blatului de bucatarie din granit, care are o rezistenta extrem de mare. Pretul este ridicat, intr-adevar, insa granitul este un material termorezistent, nu se zgarie, iar patarea poate fi prevenita printr-o simpla intretinere periodica.

Fiecare dintre aceste tipuri de blaturi de bucatarie vine in intampinarea nevoilor individuale, iar instructiunile pentru intretinere pot fi obtinute de la producatori.

Cuvinte cheie articol: mobila bucatarie moderna, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie poze, mobila bucatarie modern, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie moderna, mobila bucatarie timisoara, mobila bucatarie poze, mobila ieftina bucatarie, modele moderne mobila bucatarie, blaturi mobila bucatarie, scaune bucatarie moderne.

 

Speak Your Mind

*