Mobila de Bucatarie Americana in Timisoara

In ultima vreme, ideea de bucatarie americana a invadat tendintele romanesti pentru amenajare. Bucataria americana nu presupune costuri suplimentare, ci pur si simplu faptul ca sufrageria si bucataria sunt despartite de un perete, aceasta fiind caracteristica principala a stilului american.

Pentru a delimita spatiul bucatariei de cel al livingului si al holului, se utilizeaza gresie. Astfel, parchetul ramane in sufragerie/living.

hota din inox si aragaz incorporat in stil american

Hota din inox si aragaz incorporat in stilul american al bucatariei

Din stilul american de amenajare a bucatariei nu lipsesc elemente clasice, precum o hota din inox si un aragaz incorporat. Bucataria americana functioneaza la fel ca una clasica, avand atat corpuri pe pardoseala, cat si corpuri suspendate. In acest fel, nu se pierde niciun pic din functionalitatea bucatariei.

Diferenta dintre o bucatarie in stil american si una clasica este spatiul deschis care da o iluzie de marime a casei, toate acestea datorandu-se lipsei unui perete. Daca va aceti griji ca se va imprastia mirosul mancarii peste tot, aflati ca tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o hota performanta, care va preveni orice neplacere olfactiva.

Mobila de bucatarie americana se monteaza, evident, la fel ca mobila unei bucatarii clasice.

Cuvinte cheie articol: mobila bucatarie moderna, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie poze, mobila bucatarie modern, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie moderna, mobila bucatarie timisoara, mobila bucatarie poze, mobila ieftina bucatarie, modele moderne mobila bucatarie, mobila de bucatarie americana, mobila americana de bucatarie in timisoara.

 

Speak Your Mind

*