Mobila de Bucatarie Wenge si Galben

Blat brun wenge si rafturi galbene

O bucatarie primitoare, in care culoarea lemnului galben uscat si cea a scoartei maronie de copac se intalnesc, are un aer vesel si, daca adaugi si o hota de inox, imbinarea de culori si texturi va fi perfecta.

 

 

Pentru a completa paleta cromatica, alegeti un blat de bucatarie brun-roscat, care aminsteste de o scoarta rezistenta. Chiar si faianta de langa blat (daca aveti faianta) poate avea textura si culoare wenge. Manerele rafturilor arata minunat daca sunt din aluminiu, pentru ca se asorteaza cu inoxul hotei.

 

 

 

Mobila galbena de bucatarie si hota din inox

Corpurile suspendate ale mobilei de bucatarie pot fi plasate si in colt, unde vom umple rafturile cu borcane pentru mirodenii precum piper, oregano si chiar si cateva bomboane aromate.

 

Cuvinte cheie articol: mobila bucatarie moderna, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie poze, mobila bucatarie modern, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie moderna, mobila bucatarie timisoara, mobila bucatarie poze, mobila ieftina bucatarie, modele moderne mobila bucatarie, mobila de bucatarie wenge si galben.

 

Speak Your Mind

*