Mobila Rosie de Bucatarie in Timisoara

Picurator de vase

Rosul este o culoare vesela si revigoranta, iar folosirea  acestei culoari in bucatarie da o nota de optimism. Putem alege mobila prefabricata sau mobila pe comanda, insa cea de-a doua varianta presupune o discutie despre dimensiuni si locatie impreuna cu proiectantul. Urmeaza alegerea accesoriilor.

Picuratorul de vase se plaseaza ca un corp suspendat si se recomanda sa fie fabricat din inox. Dimensiunile sertarelor variaza in functie de rolul pe care-l vor avea, iar aragazul se poate incorpora usor in blat, existand si optiunea unui aragaz electric.

Sertare si aragaz

Pentru a completa mobilierul din bucatarie, va recomandam sa urmariti in continuare sugestiile noastre de amenajare, montare si utilizare. Imaginile sunt folosite ca sa ilustreze idei, iar pentru a afla preturile, puteti apela direct la firmele prezentate.

Cuvinte cheie articol: mobila bucatarie moderna, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie poze, mobila bucatarie modern, modele mobila bucatarie, mobila bucatarie moderna, mobila bucatarie timisoara, mobila bucatarie poze, mobila ieftina bucatarie, modele moderne mobila bucatarie, mobila de bucatarie rosie, mobila rosie bucatarie, bucatarie moderna rosie.

 

Speak Your Mind

*